Thursday, August 20, 2009

Fotobok från FUJIFILM


Med en massa digitalfoton lagrade på lilla W, men knappt några bilder framkallade börjar det nu kännas som ett stort MÅSTE att göra något med alla foton. Det är ju fint att göra album på det gamla viset, men nu känns det faktiskt smidigt att man kan göra fotoböcker med hjälp av datorn istället.

FUJIFILM har ganska många olika varianter att välja mellan, så det ska nog inte vara något problem att få ett album som känns personligt. Jag gillar stilen på albumet här ovan! Att jag råkade få nys om deras kampanj gör ju att jag får ännu mer eld i baken. Genom att blogga om deras utbud kan man få en gratis fotobok, värd 344 kr!
Programmet man använder ser ganska användarvänligt ut! Man kan välja att göra det lätt för sig genom att använda mer eller mindre klara layouter, eller så redigerar man mer på egen hand.
Man kan välja mellan olika storlekar, olika former och olika antal sidor på boken. Det finns även olika sorters omslag att välja mellan. Deras fotobok "briljant" görs på riktigt fotopapper och har i år vunnit pris för bästa bildtjänst!
HÄR hittar ni sidan, som kan leda till en gratis fotobok!

2 comments:

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning said...

Nu fungerar min länk :) Trevlig helg. Hoppas att kameran har kommit fram. KRAM

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning said...

Vi vill se stövlarna på bloggen :) Tyvärr finns inte insändaren med på nätet, bara i papperstidningen! Ayla var så paralyserad att hon behövde bada att hon glömde bort mössan... kram